David Popovici a câștigat medaliile de aur în probele de 100 și 200 metri liber
David Popovici a câștigat medaliile de aur în probele de 100 și 200 metri liber
Sport Ultima Ora

FOTO. Mesaj de ultimă oră al lui David Popovici, după ce a fost declarat cel mai bun înotător în 2022

David Popovici a transmis vineri, un mesaj tuturor fanilor săi, după ce, anul trecut a fost declarat de specialiști, cel mai bun înotător din lume.

David Popovici, a doborât record după record și a intrat definitiv în istoria natației mondiale în anul 2022. A obținut 14 medalii la competițiile de anul trecut.

El în 2022 dublu campion mondial de seniori (Budapesta / 100m liber, 200m liber), dublu campion european de seniori (Roma / 100m liber, 200m liber), vicecampion mondial în bazin scurt (Melbourne / 200m liber).

A cucerit patru medalii la Campionatele Mondiale de Juniori (Lima / aur la 100m liber, 200m liber, 4x100m liber ștafetă, argint la 4x100m liber ștafetă mixtă) și a câștigat patru medalii de aur (Otopeni / 50m liber, 100m liber, 200m liber, 4x100m liber ștafetă) și una de argint la Campionatele Europene de Juniori (Otopeni / 4x100m liber ștafetă mixtă).

În același timp, David Popovici a fost desemnat cel mai bun înotător al anului de către revista Swimming World Magazine, cea mai prestigioasă publicaţie din lume dedicată nataţiei.

”Salutări tuturor,

Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport.

Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie.

Familia e cea mai importantă, creșterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate și înțelegere.

Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare.

Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși.

Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice.

Să ne sprijinim unii pe alții, e important.

Ținem aproape!”, a transmis David Popovici.

Mesaj de ultimă oră al lui David Popovici
Mesaj de ultimă oră al lui David Popovici

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.