Meleșcanu îi învârte cuțitul în rană Tăriceanu: Călin, iată că în final culegi ce ai semănat 1
Ultima Ora Politic

Meleșcanu îi învârte cuțitul în rană Tăriceanu: Călin, iată că în final culegi ce ai semănat

Teodor Meleșcanu i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că este responsabil pentru că ALDE nu are un candidat propriu la alegerile prezidențiale și pentru faptul că Mircea Diaconu, candidatul independent pe care îl susțin ALDE și Pro România, ar putea rămâne fără reprezentanți în secțiile de votare. În opinia fostului ministru de externe, liderul ALDE trebuie să își asume eșecul.

Calin,Iata ca in final, culegi ce ai semanat, vant si dezbinare. Orgoliul a fost mai important decat logica. M-ai dat…

Publicată de Teodor Melescanu pe Vineri, 27 septembrie 2019

„Călin, iată că în final, culegi ce ai semănat: vânt și dezbinare. Orgoliul a fost mai important decât logica. M-ai dat afară și cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu ești responsabil pentru că ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu rămâne fără reprezentanți în secțiile de votare. Ești liber să acționezi cum dorești, însă nu poți alege consecințele acțiunilor tale. Trebuie să-ți asumi eșecul”, a scris Teodor Meleșcanu, vineri, pe Facebook.

Teodor Meleșcanu se adresează și Noricăi Nicolai, spunându-i că ar trebui să se pună de acord cu președintele ALDE: „Norica, draga mea colegă de lupte politice de peste 20 de ani, nu din cauza mea este dezavantajat candidatul susținut de ține. Poate te pui de acord cu domnul Călin Popescu Tăriceanu, să susțineți același neadevăr”, a scris Meleșcanu.

Norica Nicolai a declarat că, la şedinţa BEC de vineri, a fost discutată propunerea ca Mircea Diaconu să fie exclus din prima etapă a extragerii la sorţi pentru a stabili ordinea pe buletinele de vot. Ea acuză că este posibil ca Diaconu să nu poată fi reprezentat în secţiile de votare. Nicolai a mai anunţat că „Alianţa pentru Un Om” va contesta decizia BEC, imediat după ce va fi făcută publică.

Norica Nicolai a adăugat că MAE a propus tipărirea a aproximativ 2.900.000 de buletine de vot, în condiţiile în care în Registrul Electoral sunt înscrişi circa 700.000 de români din străinătate.

Aceasta a precizat că se îndoieşte că va fi un proces electoral corect.

Teodor Meleșcanu, fost membru al ALDE, a fost exclus din partid după ce a preferat să ajungă președintele Senatului cu sprijinul PSD, refuzând să respecte consemnul lui Călin Popescu Tăriceanu de a trece în opoziție.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.