Scrisoare incendiară din Parlament pentru Teodor Meleșcanu. Va fi demis
Răsturnare de situație? Lui Meleșcanu îi surâde ideea de a intra în PSD
Ultima Ora Politic

Meleșcanu a uitat că și-a dat cuvântul de onoare. Ce angajament semnase cu ALDE. Foto

La depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare, cei de pe lista ALDE au semnat un angajament, sub cuvânt de onoare, că în viitoarea legislatură nu vor părăsi grupul ALDE.

Din angajamentele semnate de Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu rezultă că promit ”sub cuvânt de onoare” că nu vor pleca ”sub niciun motiv, pe toată durata mandatului” din grupul ALDE.

În 2019, după ruperea coaliției de guvernare, Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu și-au încălcat cuvântul de onoare și au părăsit grupurile ALDE de la Senat și Camera Deputaților.

Mai mult, cei doi și-au luat angajamentul că în cazul în care își vor încălca cuvântul, atunci vor demisiona din Parlament.

Meleșcanu a uitat că și-a dat cuvântul de onoare. Ce angajament semnase cu ALDE. Foto 9 Meleșcanu a uitat că și-a dat cuvântul de onoare. Ce angajament semnase cu ALDE. Foto 10

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii