Detalii de ultim moment despre Mihai Constantinescu. A fost deconectat de la aparate
Ultima Ora Sănătate Social

Medicii au vorbit despre starea lui Mihai Constantinescu. Veștile nu sunt bune

Mihai Constantinescu este  în continuare intubat, tensiunea și pulsul lui sunt stabile. Este cea mai recentă veste despre starea cantautorului. 

Soția artistului Simona Secrier le-a declarat jurnaliștilor că Mihai Constantinescu are nevoie de câteva zile să se refacă. Anterior, surse medicale anunțau că se află în moarte clinică și că prognosticul privind evoluția sa este rezervat.

Cântăreţul, în vârstă de 73 de ani, a fost preluat de ambulanță luni și dus la Spitalul Floreasca din București, în urma unui stop cardio-respirator.

„Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el”, a declarat un prieten al artistului, cantautorul Adrian Daminescu.

Deși inițial jurnaliștii au aflat că soția l-ar fi găsit fără suflare în casă pe Mihai Constantinescu, cântărețul Adrian Daminescu spune că prietenul său a suferit un stop cardio-respirat în timp ce dormea lângă soție.

După internarea la Spitalul Floreasca artistul nu a suferit alte stopuri cardio-respiratorii sau alte evenimente, dar starea sa a rămas foarte gravă.

Mihai Constantinescu se află la Spitalul Floreasca de aproape o săptămână. Problemele sale de sănătate erau tot mai frecvente. În martie anulase mai multe concerte. Avea probleme cardiace de mai mulți ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.