Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu
Justiție Ultima Ora

Medic din Craiova, reţinut de poliţişti, fiind suspectat de moartea a patru pacienţi cărora le făcuse intervenţii chirurgicale. victimele având vârste cuprinse între 64 şi 77 de ani

Un medic din Craiova a fost reţinut de poliţiştii doljeni, fiind suspectat de moartea a patru pacienţi cărora le făcuse intervenţii chirurgicale, victimele având vârste cuprinse între 64 şi 77 de ani.

Este vorba despre chirurgul Alin Demetrian, fost manager al manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus, în cazul medicului Demetrian, luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

„S-a stabilit că la data de 13.09.2019, în calitate de medic operator principal, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, ca urmare a nerespectării măsurilor de prevedere pentru exercitarea profesiei de medic, specialitatea chirurgie toracică, Demetrian Alin-Dragoş a efectuat în mod necorespunzător o mediastinoscopie cervicală anterioară tip Carlens asupra pacientului B.D. în timpul căreia a secţionat accidental trunchiul brahiocefalic drept al pacientului, provocându-i o hemoragie externă masivă care a condus, în dimineaţa zilei de 14.09.2019, la moartea violentă a pacientului, între actul medical efectuat de către inculpat şi decesul pacientului existând legătură de cauzalitate directă necondiționată”, arată procurorii.

Medic din Craiova reținut de procurori
Medic din Craiova reținut de procurori

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.