Dragnea e în corzi. Ar putea face mai mulți ani de închisoare
Ultima Ora Politic

MĂRTURIA CARE-L VA DISTRUGE PE LIVIU DRAGNEA. O ANGAJATĂ LA PSD TELEORMAN RUPE TĂCEREA

MĂRTURIA CARE-L VA DISTRUGE PE LIVIU DRAGNEA. O ANGAJATĂ LA PSD TELEORMAN RUPE TĂCEREA

Anisa Stoica, care fusese angajată la DGASPC, însă de fapt lucra pentru PSD, rupe tăcerea.

Ea susține că Liviu Dragnea este cel care a dat ordin ca ea să fie angajată fictiv la DGASPC și arată că inclusiv concursul de angajare i s-a părut măsluit. Anisa Stoica susține că la același concurs venise o tânără foarte bine pregătită, însă ea a luat nota cea mai mare.
Anisa Stoica, cea care s-a ocupat ani întregi de strategia de comunicare a PSD Teleorman, în timp ce era plătită din banii Direcției pentru Protecția Copilului. Anisa trece de o perioadă lungă de timp printr-un coșmar.

La fel și Adriana Botorogeanu, care este și bolnavă de o vreme. Ambele au jucat așa cum le-a cântat partidul și Dragnea. Ambele plătesc acum un preț foarte mare. Și totul, pentru că au crezut în cuvântul unui om care părea intangibil. Și care poate încă mai.

 

În rândurile care urmează, veți descoperi povestea reală a angajărilor fictive din Teleorman, dar și felul în care partidul își joacă rolul social în mod abuziv, profitând de oameni creduli, care nu știu sau nu înțeleg că realitatea e un pic mai complicată decât ți-o povestește șeful cu aere de zeu.
Anisa a acordat un interviu zdrobitor pentru liderul PSD Liviu Dragnea.

Citiți AICI INTERVIUL INTEGRAL

http://liberinteleorman.ro/interviu-exclusiv-cu-una-dintre-angajatele-fictive-de-la-dgaspc-atunci-cand-lucram-pentru-dragnea-imi-era-frica-de-el-pentru-ca-era-un-om-foarte-sever-acum-imi-e-frica-de-el-pentru-ca-e/

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii