Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Ultima Ora Politic Social

Maria Grapini explodează: Românii au scos-o de pe lista cu europarlamentari. Prin vot

Plecarea lui Dragnea direct din fruntea partidului la Penitenciarul Rahova și eșecul cumplit de la europarlamentarul, cel mai slab scor din 1996, a provocat un haos uriaș în interiorul PSD. Noii lideri care au preluat neoficial puterea în PSD elimină acum mai mulți candidați care au reușit să ajungă în Parlamentul European în urma alegerile.

Potrivit surselor Știrilor ProTV, mai mulți lideri PSD încearcă să o convingă pe Viorica Dăncilă, cea care a preluat conducerea partidului după condamnarea definitivă primită luni de Liviu Dragnea, să elimine de pe lista PSDcandidații la europarlamentare din afara partidului.

Ar fi vorba de Carmen Avram, Chris Terhes, Tudor Ciuhodaru și Maria Grapini.

Dacă Ciuhodaru este și deputatul PSD, ceilalți trei au ajuns în ultimul moment pe listă PSD din afara partidului, lucru care cu siguranță a provocat supărarea altor membri care doreau o poziție eligibilă pentru a merge în Parlamentul European. Liviu Dragnea a girat prezența celor patru pe lista PSD.

O decizie va fi luată cel mai probabil marți când liderii PSD se vor reuni atât în Biroul Permanent Național cât și în Comitetul Executiv, primele ședințe fără participarea lui Liviu Dragnea.

Tot marți, BEC va anunța rezultatul final la alegeri și ar putea cere partidelor să anunțe exact ce oameni vor merge în Parlamentul European.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.