SCANDAL ÎN POLITICĂ! Maria Grapini a răbufnit! Vrea autonomia Ținutului Secuiesc! Cere suspendarea lui Iohannis! 1
Ultima Ora iohannis Politic psd scandal udmr

SCANDAL ÎN POLITICĂ! Maria Grapini a răbufnit! Vrea autonomia Ținutului Secuiesc! Cere suspendarea lui Iohannis!

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis în cazul în care acesta nu va aduce probe conform cărora PSD a ajutat UDMR să treacă tacit în Camera Deputaţilor un proiect de lege care acordă autonomie aşa-zisului Ţinut Secuiesc.

Dacă Preşedintele nu va aduce probe că un partid parlamentar a avut înţelegeri secrete cu Prim ministru Ungariei pentru a ceda Ardealul, aşa cum a declarat,salutând în limba maghiară, trebuie să-şi dea demisia! Dacă nu îşi dă demisia atunci opoziţia ar trebui să înceapă demersurile pentru suspendare!.

Cum puteţi susţine faptul că PNL, respectiv Guvernul şi implicit şi Preşedintele României, nu aveau cunoştinţă de acest proiect, când chiar Guvernul României a emis un punct de vedere împotriva acestui proiect de lege, dar a făcut-o cu o întârziere de două luni? Proiectul a primit aviz negativ în comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor, ceea ce exclude, din start, o posibilă înţelegere între cei pe care îi acuzaţi”, a afirmat europarlamentarul, într-o scrisoare publică adresată şefului statului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.