Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Ultima Ora Politic Social

Maria Grapini a făcut iureș la TV: “Mințiți cu nerușinare! Vă voi da în judecată”

Maria Grapini, candidatul PSD al alegerilor europarlamentare 2019, a fost implicată într-un scandal la TV. Oficialul a susținut, ferm și plin de supărare, că îl dă în judecată pe Sebastian Burduja (PACT).

Maria Grapini a făcut iureș la TV: “Mințiți cu nerușinare! Vă voi da în judecată”

Disputa a pornit din punctul în care Burduja a făcut referire la numărarea buletinelor de vot în cazul Laurei Codruța Kovesi în Comisia LIBE din Parlamentul European. În comisia de numărare a voturilor a fost Grapini, care, la prima numărătoare, a greșit în defavoarea fostei șefe DNA. Maria Grapini a fost acuzată că a încercat să măsluiască votul, europarlamentarul negând totul. Scandalul a avut ca spațiu platoul emisiunii ”Subiectiv”, de la Antena 3, realizată de Răzvan Dumitrescu. Întregul conflict a pornit de la întrebarea lui Burduja: „Cum de revendicați un nou mandat de europarlamentar din moment ce ați subtilizat voturi la numărarea votului pentru Kovesi?”.

Plină de furie și nedreptate, Maria Grapini a răspuns: „Mințiți cu nerușinare! A fost o înscenare a olandezei! Faceți o acuzație și vă voi da în judecată pentru acest lucru. Doamna din Olanda a smuls buletinele de vot pentru a face o scenă. Știm bine de ce Olanda este supărată pe noi. Dumneavoastră credeți că acolo, cu camerele de luat vederi, cu Monica Macovei în față, se putea subtiliza vreun vot?! Am numărat voturile, nu am subtilizat nimic. Nu mai mințiți! Pentru aceste acuzații vă voi da în judecată. Tânăr și mincinos!”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.