Noul șef al deputaților: fără ocupație până la 29 de ani, a făcut politică în paralel cu școala
Marcel Ciolacu aruncă bomba. Când s-a rupt PSD
Ultima Ora Politic

Marcel Ciolacu, recunoaște. ”Am făcut foarte multe greșeli la Guvernare”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, susține că cei de la PSD n-ar trebui să voteze noul guvern, asta fiind treaba celor care au susținut moțiunea de cenzură. De asemenea, Ciolacu susține că PSD a făcut foarte multe greșeli în ultimii 3 ani și este nevoie de o regrupare.

”Vom lăsa luna de miere noului guvern, o să vedem minutele de întârziere la trenuri, la kilometri de autostrăzi, cum acționează la pensii, la salarii. (…) Eu cred că este cazul ca cele 5 partide care și-au asumat moțiunea să își asume acum și guvernarea.

Am foarte multe să-mi reproșez în ultimi 3 ani, lucruri pe care le-am spus și la congresul de lansare de sâmbătă. În acești trei ani am făcut mai multe greșeli

În acest moment, cel mai mare grup din Camera Deputaților este PSD. Am văzut poziția doamnei Turcan, care dorește să preia această funcție, dar totuși 69 este numărul deputaților PNL, în timp ce al PSD este 135.”, a spus Marcel Ciolacu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii