Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat 1
Zi grea pentru mama Luzei Melencu. A ieșit plângănd după ce a dat probele ADN
Ultima Ora Sănătate Social

Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat

Mama Luizei Melencu a fost externată, în timp bunicul rămâne internat cel puţin până luni, au anunţat reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Craiova. Ambii au fost sfătuiţi să meargă la psiholog, în condiţiile în care medicii spun că prezenţa anchetatorilor îi poate afecta în continuare.

„Pacientul este internat în clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat şi tratat specific, am vorbit cu medicul de gardă şi mi-a spus că pacientul este conştient, stabil, valorile tensiunii arteriale au scăzut, pacientul va mai fi în clinica de Cardiologie cel puţin în acest weekend”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, Cristina Geormăneanu, legat de bunicul Luizei Melencu, scrie mediafax.ro.

Cu privire la mama fetei, Monica Melencu, ajunsă şi ea în cursul zilei de ieri cu ambulanţa la spital, după ce jandarmii au mers să pună un mandat de aducere la DIICOT a acesteia, reprezentantul spitalului a spus: „pacienta a fost eliberată la domiciliu, durerile precordiale au cedat în cursul nopţii, analizele în departamentul de urgenţă au prezentat valori normale”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.