Mama lui Radu Mazăre, disperată la penitenciar: ”Sunt o mamă care am un copil într-o situație dificilă”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Mama lui Radu Mazăre, disperată la penitenciar: ”Sunt o mamă care am un copil într-o situație dificilă”

Mama lui Radu Mazăre, Victoria Mazăre și fiul fostului primar de Constanța, Răducu, l-au vizit miercuri în penitenciarul Rahova pe fugarul de Madagascar. 

Radu Mazăre, detalii uluitoare despre închisoarea din Madagascar. ”Stăteam în genunchi, cu mâinile la ceafă”

„Sunt o mamă care am un copil într-o situație dificilă. Ce anume să vă declar? Ce simt eu, ce simte el? Este greu de spus. Vă rog un minut puneți-vă în locul meu, gândiți-vă că sunt părinții dumneavoastră în locul meu și ce ar putea să vă răspundă? E bine, are moralul bun, este înconjurat de familie și de dragostea fraților și a mea. Și o să reziste. Și cu asta am încheiat”, a declarat Gabriela Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre, la ieșirea din penitenciar, potrivit Mediafax.

Fiul fostului edil a reiterat ideea portivit căreia condițiile din închisorile din Madagascar sunt mult mai rele decât cele din penitenciarele românești.

„Avocații se ocupă de această problemă (sesizraea la CEDO- n.r.) de acum încolo și mi-au indicat să nu mai fac nicio declarație în sensul ăsta. (…) Acolo, dacă veți căuta pe Internet despre închisoarea în care a fost reținut o să vedeți că este una dintre cele mai rele din lume, stăteau 45 într-o cameră, și el nimerise bine acolo, stau sute de oameni într-o cameră, îi scotea la apel în curte cu mâinile la ceafă în vine, sigur, nu le dădea mâncare, era puțin mai dificil, el este tare ca piatra. A zis că o să ne sune și o să ne spună (de ce mai are nevoie -n.r.) pentru că o să-și cumpere de aici de la magazin, a spus că are destule. Ne consultăm în familie și decidem (care îl va vizita). Am vorbit și la telefon”, a declarat și fiul lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanței se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile. După trecerea acestei perioade, autoritățile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentință defintiivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor și plajelor din Constanța.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.