Presiunile lui Dragnea au rezultat, în ciuda refuzului lui Iohannis. Un ministru important VA DEMISIONA
Ultima Ora Politic

Lupta deputaților pentru Moldova continuă. ACUZAȚII grave pentru Dragnea

Lupta deputaților pentru Moldova continuă. ACUZAȚII grave pentru Dragnea

Prin Noi Înșine pentru că Moldova Contează

”La 100 de ani de la Mare Unire și la 11 ani de la aderarea la marea familie europeană, România suferă pe fondul unor politici guvernamentale antipopulare și discreționare.

 

De peste 10 ani românii se zbat să recupereze decalajele față de țările europene, se luptă să fie tratați ca parteneri egali într-o Europă unită, dar iată că politica izolaționistă practicată de actuala guvernare în plan extern nu face decât să alunge investitorii care până mai ieri considerau țara noastră o piața atractivă, un teren fertil pentru afacerile lor, cu oameni calificați și o politică fiscală stabilă și predictibilă.

 

Forțați să lupte inclusiv împotriva decalajelor și discriminării din propria patrie, moldovenii s-au văzut trădați de proprii aleși, toți liderii social democrați din județele Moldovei făcând scut de 2 ani în jurul lui Liviu Dragnea, în timp ce nici un oraș din Moldova nu are șosea de centură finalizată, iar regiunea se depopulează accentuat!

 

Deși în 2007 s-au dărâmat granițele naționale, astăzi birocrația, corupția și interesele de partid au devenit bariere funcționale între Bruxelles și Iași, Suceava, Piatra Neamț, Bacău, Vaslui sau Botoșani.

 

Blocarea Autostrăzii Iași-Tg. Mureș si a Spitalelor Regionale, când efectiv instituțiile europene se roagă de Guvernul României să le accese fondurile, sunt dovezi concrete de incompetență și rea voință din partea autorităților române.

 

Am spus-o în intervențiile avute de la tribuna Parlamentului, am spus-o în conferințe de presă și o repet pentru că românii trebuie să știe: în timp ce reprezentanții Partidului Social Democrat au abdicat de la principiile bunei guvernări și au întors spatele propriilor cetățeni, noi ne cerem drepturile cu demnitate și respect și vreau să știe toată lumea că Moldova Contează și 4 milioane de locuitori așteaptă să fie respectate promisiunile electorale!

 

Purtăm cu mândrie în suflet tradiția și moștenirea făuritorilor României Mari, a înaintașilor liberali, cei care și-au pus în slujba patriei noastre toată energia, priceperea și devotamentul.  Bazele statului român modern au fost puse pentru că oameni politici destoinici au avut curajul și chibzuința să lase orgoliile și interesele personale deoparte și au prețuit interesul colectiv!

 

Noi, liberalii, nu vom vota niciodată un Guvern care nu prioritizează Autostrada Iași-Tg.Mureș și nu vom aproba niciodată o lege a bugetului de stat care să nu aloce expres bani pentru proiectul de căpătâi al acestei regiuni! Este un demers de bun simț, un gest de normalitate și responsabilitate față de toți cei care ne-au acordat încrederea!

 

Soluții sunt, trebuie doar să ne dorim să le implementăm, căci multor politicieni români le lipsește tocmai interesul pentru binele cetățeanului! Putem avea administrații eficiente, putem accesa fonduri nerambursabile vitale pentru dezvoltarea comunităților din județele Moldovei dacă vom reuși să eliminăm birocrația, corupția și indolența.

 

Îmi doresc să rămână lucruri frumoase în urma noastră, să fim parteneri onești și deschiși către toți cei interesați să îndrepte și să îmbunătățească lucrurile în comunitate și împreună să aducem plus valoare, să generăm idei și abordări noi, care ulterior pot fi transpuse în proiecte și inițiative politice!

 

Avem toate ingredientele necesare pentru a reuși să dezvoltăm regiunea Moldovei, avem pricepere, dăruire și capacitate de muncă!

 

Avem tot ce trebuie să le arătăm că Moldova Contează!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Costel Alexe.

Lupta deputaților pentru Moldova continuă. ACUZAȚII grave pentru Dragnea 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.