Alertă la Luduș
Alertă la Luduș
Social Ultima Ora

Alertă la Luduș. 12 persoane evacuate dintr-un bloc în urma unei explozii. FOTO

Pompierii militari şi civili din Târnăveni, Luduş şi Iernut au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit într-un apartament de la parterul unui bloc cu 4 etaje, din oraşul Luduş, 12 persoane fiind evacuate.

„Pompierii mureşeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la nivelul unui apartament situat la parterul unui bloc cu 4 etaje din oraşul Luduş.

La faţa locului s-au mobilizat 4 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului Târnăveni, Punctului de Lucru Luduş şi SVSU Luduş şi Iernut, precum şi o ambulanţă SMURD B2.

Din interiorul celor 20 de apartamente situate în blocul în care se afla apartamentul incendiat au fost evacuate 12 persoane, una dintre acestea fiind preluată de echipajul medical prezent la faţa locului, suferind un atac de panică”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, sergent major Georgiana Oltean.

Potrivit reprezentantei ISU Mureş, incendiul s-a manifestat generalizat în interiorul apartamentului, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 45 metri pătraţi.Pompierii au intervenit pentru limitarea, localizarea şi lichidarea focarelor şi pentru ventilarea casei scării inundate cu fum.Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Panică la Luduș
Panică la Luduș

O persoană a suferit un atac de panică.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.