Victor Ponta, atac dur la Ludovic Orban: ”Un combinator politic, mincinos, prefăcut şi iresponsabil”
Zi de negocieri pentru Ludovic Orban. Cu ce partide se va întâlni astăzi
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban va fi șeful campaniei liberalilor pentru prezidențiale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că a fost desemnat şef al campaniei liberalilor pentru alegerile prezidenţiale.

„Obiectivul nostru este să câştigăm alegerile prezidenţiale. În ceea ce priveşte desemnarea şefului de campanie, nu e o surpriză pentru nimeni, este clar că preşedintele PNL este cel care trebuie să conducă această campanie”, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

El a fost întrebat dacă Vasile Blaga, şef de campanie pentru alegerile prezidenţiale din 2014, va fi cooptat în echipă.

„Am primit mandat din partea Biroului Politic Naţional să constitui echipa de campanie. Când voi avea constituită echipa de campanie, o voi prezenta public. Cu siguranţă voi apela la colegii mei Raluca Turcan, Florin Cîţu, Rareş Bogdan, oameni care au experienţă mare în campaniile electorale, oameni care pot să contribuie în mod efectiv la o campanie electorală de succes. (…) La data respectivă (Vasile Blaga – n.r.) era în Alianţa creştin-liberală, era unul dintre cei doi preşedinţi. Klaus Iohannis era preşedintele PNL şi Vasile Blaga – preşedintele PDL şi normal că şi-au asumat răspunderea de a conduce în 2014 campania”, a răspuns Ludovic Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.