Ludovic Orban, IRONIC la adresa lui Dăncilă. ”Parodia asta de premier scoasa din joben de Dragnea”
Ludovic Orban o spulberă pe Dăncilă. Ce le-a promis membrilor PSD care vot vota moțiunea
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban o spulberă pe Dăncilă. Ce le-a promis membrilor PSD care vot vota moțiunea

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a promis membrilor PSD care vor vota moțiunea de cenzură un loc în partidul Opoziției, dacă vor fi excluși de Dăncilă.

”Le mai adresez public încă un îndemn, aveți două variante: puteți să vă încheiați cariera politică prin susținerea acestui Guvern toxic sau își pot reabilita numele prin votearea acestei moțiuni de cenzură.

Orice parlamentar ALDE sau PSD care va vota moțiunea de cenzură va avea șansa să-și repare imaginea publică și vor avea șansa de a-și continua cariera politică fie în PSD, fie în alt partid politic (…) Pentru ei cel mai bine ar fi să-și continue activitatea în partidul din care fac parte, dar dacă vor fi dați afară atunci putem purta discuții. Firește, fiecare are un anumit interes, acum nu vă pot spune ce am negociat cu fiecare în parte.

Cu siguranță că avem astăzi discuții, chiar și promisiuni legate de prezența la vot. Vom vedea care vor fi (…) Am vorbit cu orice parlamentar ALDE care a fost disponibil pentru o discuție, cu excepția lui Daniel Zamfir, din motive lesne de înțeles.

Sunt convins că 80% dintre români vor aplauda un vot al parlamentarilor PSD și ALDE, dacă vor vota moțiunea de cenzură.”, a declarat Ludovic Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.