https://newsteam.ro/
Ludovic Orban
Ultima Ora Justiție Politic Social

PSD se cutremură. Ludovic Orban face mișcarea care aruncă în aer scena politică. Averile ilegale vor fi Confiscate

Liderul PNL Ludovic Orban continuă seria negocierilor cu societatea civilă și cu partidele parlamentare în vederea obținerii votului de investitură a noului guvern al cărui premier va fi.

Orban a spus că va avea în Programul de guvernare și unele măsuri pe care românii le așteaptă de foarte multă vreme, cum ar fi confiscarea averilor obținute pe căi ilegale și care nu pot fi justificate.

„Eu nu înţeleg de ce nu se aplică. Fiscul, şi în Germania, şi în Franţa şi în SUA te verifică ce proprietăţi ai, de unde ai avut venituri, ai plătit impozit aferent veniturilor necesare pentru a dobândi o proprietate sau a face o achiziţie? Dacă nu ai plătit impozitele aferente fie îţi rechiziţionează imobilul, fie te pune să plăteşti.

La noi eu nu înţeleg de ce nu se aplică. Dacă averile dobândite fără veniturile necesare şi mai ales fără să-ţi fi plătit impozitele aferente veniturilor respective constituie nişte averi care constituie evaziune, fie din domenii care nu sunt legale”, a declarat Ludovic Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.