ORBAN TAIE ÎN CARNE VIE. OMUL LUI DĂNCILĂ DAT AFARĂ DIN GUVERN! FOTO
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

Ludovic Orban anunță marea trădare. Dăncilă și PSD sunt Terminați. ”Nimeni nu va mai îndrăzni”

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că în ultimii trei ani la ușa primarilor liberali au bătut social-democrați care au încercat să îi convingă să își schimbe culoarea politică. El a adăugat că nimeni nu va mai îndrăzni să facă acest demers.

„Știu că în ultimii 3 ani de zile, la ușa voastră, au ciocănit aproape în fiecare săptămână psd-iști sau tot felul de prefecți, de directori de deconcentrate, pentru a vă determina să părăsiți Partidul Național Liberal. Vă felicit că sunteți aici, că ați rămas în condiții grele și vă spun clar, vremea aceea a trecut. Nimeni nu va mai îndrăzni să ciocănescă la ușa unui primar să-l determine să schimbe culoarea politică și să trădeze cetățenii care i-au încredințat încrederea”, a spus Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleșilor Locali PNL.

Liderul PNL a adăugat că Guvernul său va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare în comunitățile locale, iar deciziile vor fi luate în consultare cu autoritățile locale.

„.Partidul Național Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susține PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunitățile locale și Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile, pe care le vor dezvolta comunitățile locale. Partidul Național Liberal nu va mai descentraliza nicio atribuție fără resursele necesare pentru realizarea în condiții de eficiență și calitate a acestor atribuții și servicii. Deciziile Guvernului, deciziile miniștrilor care privesc viața comunităților locale și activitatea autorităților locale, trebuie luate numai în consultare și în dezbatere cu reprezentanții autorităților locale, pentru că cel mai bine cunosc situația de la firul ierbii primarii, oamenii,care se află în contact în viața de zi cu zi cu fiecare cetățean”, a mai spus Orban.

Mai mulți aleși locali au declarat pentru NewsTeam.ro că au avut doscuții cu colegii lor din PSD și nu numai și că aceștia sunt tentați să se alăture noii guvernări liberale.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii