Ludovic Orban IRONIC la gestul lui Dragnea. ”Sunt gogoși reîncălzite pe care vrea să le vândă în continuare oamenilor”
Orban, discuții cu Președintele Academiei Române. Colaborare cu viitorul Guvern
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban, IRONIC la gestul lui Dragnea. ”Sunt gogoși reîncălzite”

Ludovic Orban, IRONIC la gestul lui Dragnea. ”Sunt gogoși reîncălzite”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că românii s-au săturat de „gogoșile” lui Liviu Dragnea, iar gogoșile aduse în valiză de liderul PSD, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național, sunt reîncălzite, pentru a le putea vinde în continuare oamenilor, conform Mediafax.

„Domnul Dragnea a vândut aceste gogoși în campania din decembrie 2016. Probabil gogoșile pe care le-a adus astăzi la reuniunea Comitetului Executiv sunt gogoși reîncălzite pe care probabil vrea să le vândă în continuare oamenilor, dar eu sunt convins că românii s-au săturat de gogoșile lui Dragnea”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședința Biroului Executiv al PNL care a avut loc, luni, la Parlament.

Liderul PNL a afirmat că are îndoieli în privința discernământului liderului PSD, Liviu Dragnea, în girarea funcțiilor pe care le deține.

„Domnul Dragnea nici nu știu de ce se teme, cert este că în ultima vreme dă semne de nervozitate, de pierdere a cumpătului și în anumite momente am serioase îndoieli privitoare la discernământul său în girarea funcțiilor importante pe care le deține. Tocmai din acest motiv PNL a inițiat procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Depuitaților”, a adăugat Orban.

Președintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la ședința CEx PSD, cu două valize, după anunțul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză.

„Am întârziat puțin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoși de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. A doua valiză, după cum probabil știți eu sunt din Teleorman și ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curții o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA și hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziția frauduloasă a sediului Raiffeisen. 02 Retrocedări către forumul german al grupului etnic german. O3 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declarații despre banii încasați din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Și mai avem niște stickuri”, a spus Liviu Dragnea, înainte să intre la ședința CEx al PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii