Ludovic Orban îl lasă pe Ponta fără partid. Demisionarii din Pro România primiți în PNL
Ludovic Orban îl lasă pe Ponta fără partid. Demisionarii din Pro România primiți în PNL
Ultima Ora Breaking News Politic

Ludovic Orban îi dă decisiva lui Ponta. Dezvăluirea care-l îngroapă pe fostul șef al PSD

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la finalul negocierilor cu partidele parlametare care au susținut moțiunea, că se aștepta la decizia comunicată de Victor Ponta, și-anume că Pro România nu va susține Guvernul PNL.

„Sincer să vă spun, nici nu aveam foarte mari așteptări. Pe de altă parte, îmi e greu să înțeleg această atitudine. Votezi o moțiune să dai jos guvernul, dar nu participi să învestești un guvern care să îl înlocuiască. Mă așteptam la această poziție.

Asta nu înseamnă că șansele de a reuși învestitura nu rămân în picioare.

Continuăm negocierile individuale cu parlamentari inclusiv din PSD. Nu purtăm negocieri instituționale cu PSD. Încercă să îndepărtăm rămășițele acestui guvern toxic. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple.

Cine nu votează Guvernul PNL este de fapt cu PSD și cu Dăncilă și se face coresponsabil la păstrarea ilegitimă la putere a acestei rămășițe de guven care face numai prostii, pe de altă parte cine nu votează devine responsabil pentru inexistența unui guvern care să ia măsuri extrem de importante pentru România.”, a declarat Ludovic Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.