FOTO. Oficial Dăncilă va fi Demisă. Anunțul făcut din Parlament care trimite PSD în Opoziție
Dăncilă spune ce va face dacă trece moțiunea. Ce planuri are premierul
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban face anunțul mult așteptat. Câte zile mai are de stat la Guvern Dăncilă

 Ludovic Orban a declarat, pentru MEDIAFAX, că moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Dăncilă va fi depusă cel mai probabil marți. Președintele Partidului Național Liberal a mai spus că la data depunerii, moțiunea de cenzură va avea mai mult de 237 de semnături.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că moțiunea de cenzură va fi depusă „cel mai probabil marți”.

Întrebat câte semnături mai are în acest moment moțiunea, Ludovic Orban a răspuns: „La data depunerii moțiunii, vor fi peste 237 de semnături ”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat ,săptămâna trecută, că formaţiunea a strâns 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură și că există discuții cu alți 10 paralmentari pentru susținerea demersului, inclusiv din rândurile parlamentarilor PSD.

Numele moțiunii de cenzură inițiate de PNL este „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. În textul documentului obținut de MEDIAFAX, opoziția vorbesște despre șansele pe care România le-a ratat în perioada guvernării PSD și despre „incompetența” premierului Viorica Dăncilă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii