Cum se împart mandatele de europarlamentar după alegeri: PNL îi revin 10, PSD și USR-PLUS, câte 8
Alertă. Noul prim-ministru anunță numele care vor veni la guvernare
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban anunță următoarele planuri ale PNL. Românii vor fi întrebați

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Adunarea Regională a PNL Centru, care are loc la Braşov, că liberalii au de dat cea mai grea bătălie, după înfrângerea Guvernului Dăncilă, respectiv realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte.

Orban a afirmat că puterea este dată formaţiunilor politice pentru a lucra în interesul public, nu în interesul clientelei. ”Trebuie să le garantăm românilor că nicio decizie nu se va mai lua fără o dezbatere în societate”, le-a transmis Orban liberalilor, potrivit news.ro.

”România are nevoie de oameni care să clădească. Vremea minciunii a trecut, vremea hoţiei a trecut. Vremea improvizaţiilor şi a cârpelilor a trecut. Este vremea să începem construcţia, este vremea să unim toate valorile din societate, toate ideile elitelor din România, pentru un proiect fundamental care să ducă România în rândul naţiunilor dezvooltate ale lumii. Avem tot ce ne trebuie”, a declarat, vineri seară, la Braşov, Ludovic Orban.

Acesta a afirmat că ”preşedintele Klaus Iohannis şi PNL au învins deciziv PSD ieri”.

”Avem de dat cea mai importantă bătălie dintre toate – bătălia pentru realegerea lui Iohannis în funcţia de preşedinte al României. Să facem o campoanie cum nu am făcut niciodată”, a mai spus Orban.

Acesta a explicat că perioada care vine este dificilă.”Perioada care va veni este o perioadă în care românii se uită cu speranţă cu încredere şi aşteptări enorme din partea noastră. Trebuie să dăm românilor ceea ce aşteaptă de la noi: corectitudine, bun simţ, competenţă, seriozitate, capacitatea de a furniza soluţii care să rezolve toate marile probleme pe care le are România.

Să arătăm că puterea este dată formaţiunilor politice, nu pentru a folosi această putere în interesul personal sau în interesul clientelei de partid, puterea este dată liderilor politici şi partidelor politice cu un singur scop: să servească interesul public, iar această putere trebuie folosită de Partidul Naţional Liberal pentru a garanta fiecărui român că orice leu care se plăteşte la bugetul de stat va fi cheltuit pentru a realiza lucruri care să crească calitatea vieţii în România, pentru a le garanta tuturor românilor că orice iniţiativă au în domeniul economic, în domeniul social, în domeniul cultural vor găsi în instituţiile statului un partener care să îi sprijină şi niicidem un partener care să le dea la gioale.

Trebuie să le garantăm românilor că nicio decizie nu se va mai lua fără o dezbatere publică în societate şi că orice idee bună, orice soluţie care vine pentru a rezolva problemele oamenilor, va fi luată în calcul şi va fi aplicată de guvernarea liberală. Trebuie să arătăm clar puterea nu este izvor de privilegii, de mândrie şi de avantaje personale, puterea este o sursă de răspundere uriaşă faţă de fiecare român şi trebuie folosită doar în interesul românilor”, a declarat Orban.Acesta a precizat că îi este foarte uşor să facă campanie pentru Klaus Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii