Lovitură usturătoare pentru Dăncilă. Se cere audierea lui Dan Nica în Parlament 1
Lovitură usturătoare pentru PSD. Se cere audierea lui Dan Nica în Parlament
Ultima Ora Politic

Lovitură usturătoare pentru Dăncilă. Se cere audierea lui Dan Nica în Parlament

Ludovic Orban a solicitat ca Dan Nica, propus comisar european, să fie audiat în comisiile de specialitate ale Parlamentului României. Președintele PNL a precizat că în cazul neîndeplinirii acestei cereri Viorica Dăncilă va răspunde personal.

„Solicităm, în ceasul al doisprezecelea, premierului să respecte legea, să consulte președintele României în procedura de nominalizare a comisarului european, să se prezinte în fața comisiilor de specialitate ale Parlamentului pentru audierea candidatului, astfel încât România să poată să dea un candidat care să aibă șanse să treacă de Parlament și care să poată să gireze acest portofoliu important al transporturilor, care a fost repartizat României”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri, la Parlament.

Liderul liberalilor a adăugat că Viorica Dăncilă va răspunde personal, dacă va refuza acest lucru, și dacă România va pierde portofoliul transporturi.

„În cazul în care acest lucru nu va fi îndeplinit de Viorica Dăncilă, va răspunde personal pentru gravele prejudicii pe care le va înregistra România la nivel european, pentru posibila pierdere a portofoliului de transporturi și pentru toate efectele negative ale candidaților profund nepotriviți pe care i-a desemnat în mod ilegal pentru poziția de comisar european”, a conchis Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.