Liviu Dragnea votează într-o secție secretă, departe de ochii poporului
Ultima Ora Politic Social

Lovitură teribilă pentru Dragnea. Un nume greu părăsește lista PSD a europarlamentarelor

Victor Boștinaru, europarlamentar PSD, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat la Parlamentul European.

Lovitură teribilă pentru Dragnea. Un nume greu părăsește lista PSD a europarlamentarelor

Victor Boștinaru, primele explicații după decizia sa:

”În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Acești 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate și pasiune interesele europene ale țării mele și să constat că românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul European.

Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulțumesc PSD-ului și PSD-iștilor pentru șansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulțumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint!”, a transmis Victor Boștinaru.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va deschide lista PSD la alegerile europarlamentare. Absența lui Boștinaru de pe acestă listă este o pierdere pentru partidul lui Dragnea, – alintat drept ”Livulache” de actorul și acum omul politic Florin Călinescu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii