Lovitură pentru Tăriceanu! Cel mai vechi primar a demisonat din ALDE! Candidează independent
Lovitură pentru Tăriceanu! Cel mai vechi primar a demisonat din ALDE! Candidează independent
Ultima Ora Politic

Lovitură pentru Tăriceanu! Cel mai vechi primar a demisonat din ALDE! Candidează independent. FOTO

Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureș, a demisionat din ALDE, și și-a anunțat candidatura ca indepndent, la președenția Consiliului Județeam Mureș.

ALDE, este partidul condus de fostul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„După o analiză foarte serioasă şi o chibzuinţă pe măsură am luat decizia de candida independent la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş pentru că lucrurile merg foarte prost.

Dacă vă uitaţi ce se întâmplă în ţară, în Parlament, în ceea ce priveşte deciziile veţi observa o calitate atât de slabă, oameni total nepregătiţi, puşi pe diverse criterii, interesele de grup, superficialitate şi amantlâcurile devin politici pentru unii.

În oraş lucrurile sunt foarte bine puse la punct, merg după un program coerent care se desfăşoară an de an, doar că trebuie bugetele făcute de un Consiliu Local responsabil.

Lovitură pentru Tăriceanu! Cel mai vechi primar a demisonat din ALDE! Candidează independent. FOTO 5

Dar cea mai mare lipsă pe care o are acum judeţul este decizia preşedintelui Consiliului Judeţean.

Aici lucrurile au stagnat foarte mult, nu vreau să fiu răutăcios, dar dacă vei întreba oamenii pe stradă care au fost ultimii cinci, vor avea dificultăţi să vi-i înşire, aşa cum am şi eu.

Atunci vă pot garanta că în primii doi ani vom anunţa toate proiectele şi o strategie pe termen lung şi mediu, vă garantez că numele meu îl veţi ţine minte.

Pentru că sunt atâtea lucruri de făcut în zonele periurbane, Târgu Mureş, Reghin, Sighişoara ca să nu mai vorbim de izolarea Târnăveniului”, a declarat Florea, potrivit agerpres.ro.

Dorin Florea este primar al municipiului Târgu Mureş începând din anul 2000.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii