Klaus Iohannis o face franjuri pe Viorica Dăncilă. A mințit poporul cu pensiile „uriașe”: “Nu doamna premier, nu aţi mărit nimic anticipat”
Ultima Ora Politic

Guvernul îi dă lovitura lui Klaus Iohannis. Primarul Sibiului a fost dat afară

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a dat dreptate Agenției Naționale de Integritate, ai cărei inspectori susțin că, pe vremea mandatului de viceprimar, Astrid Fodor s-a aflat în stare de incompatibilitate. Adela Muntean, prefect Sibiu, a spus astăzi la Antena3 că a luat act de starea de incompatibilitate și că a semnat acest ordin.

Guvernul îi dă lovitura lui Klaus Iohannis. Primarul Sibiului a fost dat afară 1

„Acest ordin este semnat. Este un act administrativ (…) prin care eu am luat act de o situație juridică existentă. Am luat act de starea de incompatibilitate, fiind decizia definitivă a ÎCCJ, motiv pentru care acest ordin poate fi contestat. Eu, ca prefect, nu am făcut decât să-mi îndeplinesc obligația legală de a emite ordinul prin care am constatat încetarea mandatului dnei primar”, a spus Muntean.

Primarul Sibiului a spus că va contesta decizia prefecturii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii