Huiduit peste tot, Dragnea, disperat, apelează la ultima soluție: ”Guță Nicolae magnificul” a compus maneaua PSD
Ultima Ora Politic

Lovitură pentru Dragnea. Hotărârea CSM se menține. Nu se vor schimba completurile de 5 judecători

Secțiile Unite ale ÎCCJ au decis joi, menținerea hotărârii CSM, stabilind ca dosarele intrate la sfârşitul anului trecut pe rolul completurilor de cinci judecători, în care nu au fost administrate probe, să rămână la completurile trase la sorti la finalul anului trecut.

Hot.nr.1/Respinge, ca inadmisibile, sesizările formulate de Completul de 5 judecători în materie penală şi Secţia penală privind schimbarea jurisprudentei existente la nivelul Completurilor de 5 judecători în materie penală, sub aspectul interpretării şi aplicării principiului continuităţii completului de judecată, subsumat regulii anualităţii ce guvernează activitatea acestor formaţiuni de judecată. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 31 ianuarie 2019.

Cu opinie separată, în sensul respingerii excepţiei de inadmisibilitate şi soluţionării pe fond a sesizărilor formulate, este decizia ICCJ.

În aceasta situatie sunt dosarele in care sunt judecati politicieni importanti, precum Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ponta, Toni Greblă, Sebastian Ghiţă, Dan Şova sau Viorel Hrebenciuc.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.