Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Ultima Ora Politic

Lovitură pentru Dăncilă din PSD. Liderii partidului se opun restructurării

Discuţiile din şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD se anunţă unele tensionate. După ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că social-democraţii iau în calcul restructurarea Guvernului în Parlament, unii lideri din teritoriu se opun acestei mişcări.

Înaintea şedinţei CExN al PSD de luni, de la sediul partidului, doi lideri judeţeni s-au exprimat împotriva restructurării. Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş, şi Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui, afirmă că ar trebui aşteptată moţiunea de cenzură a opoziţiei.

Cei doi susţin că, dacă se doreşte testarea majorităţii PSD în Parlament, ar trebui ca opoziţia să depună o moţiune de cenzură, nu Guvernul să ceară votul de încredere. „Guvernarea nu se donează, se câştigă”, a afirmat Valeca.

La sosirea la sediul PSD a făcut declaraţii şi fostul ministru Victor Negrescu: „O să discutăm despre cum putem asigura stabilitatea României, despre funcţia de ăreşedinte al Senatului şi un Guvern eficient. Au fost discutii legate de nevoia de a fi mai puţini miniştri şi probabil se va discuta şi azi.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.