Lovitură năucitoare pentru Dragnea! Va face ani grei de pușcărie! Totul se întoarece împotriva sa! Dovada
Ultima Ora Politic

Lovitura judecătorilor! Liviu Dragnea a primit decizia! Nu mai scapă!

Judecătorii de la Tribunalul București au respins cererea fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, prin care acesta a solicitat desființarea PSD Teleorman.

Prin această contestație, Dragnea voia să se folosească de propria condamnare pentru a-i convinge pe judecători să declare ilegală alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea partidului.

Instanta a respins o cerere de sesizare a Curtii de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), dar a sesizat CCR cu o excepție ridicată de fostul politician. Decizia magistraților poate fi contestată cu apel.

„Respinge cererea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene ca inadmisibila.

Admite cererea de sesizare a Curtii Constitutionale a Romaniei.

Sesizeaza Curtea Constitutionala a Romaniei cu exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 45 alin. 2 Legea nr. 14/2003 (a partidelor politice- n.red.) republicata, in ceea ce priveste sintagma „de catre Ministerul Public”.

Respinge ca neintemeiate exceptiile inadmisibilitatii si prescriptiei dreptului material la actiune corespunzator prejudiciului presupus cauzat reclamantului in intervalul 07 iulie 2006-18 decembrie 2012.

Respinge primul capat de cerere ca neintemeiat.

Admite exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantului in ceea ce priveste capatul de cerere vizand dizolvarea paratului Partidul Social Democrat (PSD).

Respinge capatul de cerere vizand dizolvarea paratului Partidul Social Democrat (PSD) ca fiind formulat de o persoana lipsita de calitate procesuala.

Ia act ca paratul Partidul Social Democrat (PSD) a solicitat cheltuieli de judecata pe cale separata.

Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucuresti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, azi, 21.09.2020.”, se arată în minuta instanței de judecată.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii