Bombă din Parlament pentru Dăncilă și Tăriceanu. Demisia de urgență. Gest incalificabil
Tăriceanu îi dă knock out lui Dăncilă. ”Dacă m-aș fi apucat să dau din casă”
Ultima Ora Politic

Lovitură fatală pentru Dăncilă înaintea de plecarea ALDE de la guvernare. Votează picarea Guvernului

ALDE va vota moțiunea de cenzură pe care o va depune PNL, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu va decide luni, în ședința Biroului Politic Central retragerea de la guvernare.

Potrivit surselor citate, ALDE ia în considerare votarea moțiunii de cenzură anunțată de Ludovic Orban.

Oficial, ALDE va decide să plece de la guvernare în ședința Biroului Politic ce începe în scurt timp. De asemenea, va fi luată decizia de a-l susține pe Mircea Diaconu pentru președinție, după retragerea lui Călin Popescu Tăriceanu din cursă și o alianță cu Pro Romania.

PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a anunțat, luni, Ludovic Orban, afirmând că a mandatat liderii grupurilor parlamentare din PNL să negocieze cu celelalte partide în acest context.

„PNL a luat astăzi în dezbatere situația politică și a luat decizia depunerii unei moțiuni de cenzură cu atât mai mult cu cât este din ce în ce mai probabilă destrămarea coaliției de guvernare și retragerea unui partid din coaliția de guvernare. Practic am decis să demarăm imediat după decizii procedurile privitoare la moțiunile de cenzură”, a anunțat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.