Lovitură fatală pentru Cumpănașu. Cum își plânge acesta nepoata: dansând prin parc. Video 1
Ultima Ora Politic

Lovitură fatală pentru Cumpănașu. Cum își plânge acesta nepoata: dansând prin parc. Video

Jurnalistul Christian Sabbagh publică un videoclip cu Alexandru Cumpănaşu în care demască „ipocrizia şi imposturii” celui care se prezintă drept unchiul Alexandrei Măceşanu. Mai exact, în timp ce în spaţiul public se declară devastat de tragedia de la Caracal, Cumpănaşu nu a avut nicio problemă în a dansa pe muzică de petrecere în Parcul Copou din Iaşi, conform b1.ro

„Parintii Alexandrei isi plang copila, unchiul topaie bezmetic prin parc!

Parintii Alexandrei isi plang copila, unchiul topaie bezmetic prin parc!

Parintii Alexandrei isi plang copila, unchiul topaie bezmetic prin parc!Prin prisma profesiei mele, am intalnit multi ipocriti si impostori! Individul asta, chiar ii intrece pe toti! Cand a fost lasi si-a rupt pingelele prin Parcul Copou. Ce om sanatos la cap ar fi procedat asa, dupa pierderea unei fiinte dragi? Dumnezeu sa le dea puteri parintilor Alexandrei si Luizei sa treaca peste aceasta cumpana grea si adevarul sa iasa cat mai curand la iveala!Sursa: https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=KGqxFASRETo

Publicată de Christian Sabbagh pe Duminică, 15 septembrie 2019

Prin prisma profesiei mele, am intalnit multi ipocriti si impostori! Individul asta, chiar ii intrece pe toti! Vineri isi rupea pingelele prin Parcul Copou din Iasi. Ce om sanatos la cap ar fi procedat asa, dupa pierderea unei fiinte dragi?

Dumnezeu sa le dea puteri parintilor Alexandrei si Luizei sa treaca peste aceasta cumpana grea si adevarul sa iasa cat mai curand la iveala!”, a scris Christian Sabbagh pe Facebook.

În acest context, reamintim că, profitând de notorietatea căpătată odată cu cazul Caracal, Alexandru Cumpănaşu şi-a anunţat candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

Mai mult, duminică, când Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani, Cumpănaşu a organizat un protest în faţa Ministerului Afacerilor Externe în care a strâns semnături pentru candidatura sa.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.