Șah Mat. Dragnea își recunoaște neputința: De doi ani de zile noi suntem la guvernare, dar nu la putere
Ultima Ora Politic

LOVITURĂ DURĂ PENTRU LIVIU DRAGNEA: A FOST PĂRĂSIT DE UN MEMBRU IMPORTANTA AL PARTIDULUI

Liviu Dragnea și PSD au primit o lovitură foarte dură din partea unui membru important al partidului.
LOVITURĂ DURĂ PENTRU LIVIU DRAGNEA. A FOST PĂRĂSIT DE UN MEMBRU IMPORTANTA AL PARTIDULUI

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Creţu, a anunţat, că va candida pentru Parlamentul European pe listele PRO România, părăsind astfel PSD. Victor Ponta, președintele formațiunii, a invitat-o public, de mai multe ori, pe Corina Crețu să-i părăsească pe social-democrați și să meargă în PRO România.

„Candidez pentru alegerile PE din partea Pro România, care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti. Am fost şi rămân o social-democrată europeană convinsă şi cred că singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni şi cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toţi. Vreau să vă spun că cred că lumea cunoaşte ce am făcut, tot ce am făcut a fost pentru România şi români şi îmi doresc să fac acest lucru şi în continuare”, a spus comisarul.

Crețu a transmis că prin această mutare se delimitează de actuala conducere a PSD. „Îi respect, în continuare, pe membrii PSD, dar îi rog să înţeleagă că această decizie a mea este o delimitare clară de actuala conducere a acestui partid, care, ştiţi foarte bine, în ultimii ani a minimizat munca şi eforturile noastre, a celor care am încercat să ajutăm România din afară, culminând cu atacuri şi jigniri personale la adresa mea şi a colegilor din Comisia Europeană”, a spus Corina Creţu.

În presă s-a vehiculat, în urmă cu câteva zile, că Liviu Dragnea oricum nu ar mai dori să îi ofere un loc eligibil Corinei Crețu pe listele PSD, mai ales că a avut mai multe conflicte cu guvernele social-democrate în privința fondurilor europene.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.