Cutremur în PSD. Ciolacu își dă afară primarii din partid. Adio voturi. FOTO
Cutremur în PSD. Ciolacu își dă afară primarii din partid. Adio voturi. FOTO
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Social

Lovitură din Parlament pentru oamenii lui Ciolacu. Acuzații grave. Se lasă cu dosare penale la PSD. VIDEO

Deputatul PMP Petru Movilă acuză conducecrea PSD a Cosiliului Județean Iași, în special pe președintele acestuia Maricel popa de afaceri oculte cu terenul Aeroportului din Iași.

Mai exact Movilă spune că falimentează deliberat Aeroportul ieșean,care era cotat ca unul dintre cele mai importante din România.

”Mă adresez colegilor din PSD, cu precădere celor de la PSD Iaşi care-l cunosc pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa. Ajuns preşedinte datorită unei conjuncturi legislative favorabile, acesta reuşeşte performanţa, aproape zilnică, de a face de râs un judeţ întreg.

Mai nou, se concentrează pe Aeroportul Internaţional Iaşi pe care ţine morţiş să-l falimenteze.Pentru că nu au fost capabili să facă nimic bun ani de zile, conducerea Consiliului Judeţean Iaşi şi Consiliul de Administraţie au decis să concesioneze ce a mai rămas dintr-un aeroport care acum ceva vreme era catalogat drept cel mai promiţător din ţară.Stimaţi pesedisti, conştientizaţi că o decizie luată din pix, în spatele unor uşi închise afectează mii de oameni?

Ieşenii merită să ştie care a fost scopul sau preţul acestei decizii şi cât ne va costa prostia şi incompetenţa în care se zbate astăzi unul dintre cele mai importante obiective de investiţii din Iaşi.

În lipsa autostrăzii Iaşi – Tg.Mureş, aeroportul rămâne singura poartă spre Europa şi singura cale decentă de acces pentru judeţul nostru. De aceea, solicit ministrului Transporturilor să trimită corpul de control la Aeroportul Iaşi.Stimaţi colegi din PSD Iaşi, treziţi-vă şi reacţionaţi! Protejaţi-vă judeţul şi daţi-l afară pe Maricel Popa pentru că altfel, în 2020, o să faceţi campanie să deveniţi parlamentari într-un judeţ cu zece comune şi 30 mii locuitori”, spune Movilă.

Mă adresez colegilor din PSD, cu precădere celor de la PSD Iaşi care-l cunosc pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa. Ajuns preşedinte datorită unei conjuncturi legislative favorabile, acesta reuşeşte performanţa, aproape zilnică, de a face de râs un judeţ întreg. Mai nou, se concentrează pe Aeroportul Internaţional Iaşi pe care ţine morţiş să-l falimenteze. Pentru că nu au fost capabili să facă nimic bun ani de zile, conducerea Consiliului Judeţean Iaşi şi Consiliul de Administraţie au decis să concesioneze ce a mai rămas dintr-un aeroport care acum ceva vreme era catalogat drept cel mai promiţător din ţară.Stimaţi pesedisti, conştientizaţi că o decizie luată din pix, în spatele unor uşi închise afectează mii de oameni? Ieşenii merită să ştie care a fost scopul sau preţul acestei decizii şi cât ne va costa prostia şi incompetenţa în care se zbate astăzi unul dintre cele mai importante obiective de investiţii din Iaşi. În lipsa autostrăzii Iaşi – Tg.Mureş, aeroportul rămâne singura poartă spre Europa şi singura cale decentă de acces pentru judeţul nostru. De aceea, solicit ministrului Transporturilor să trimită corpul de control la Aeroportul Iaşi. Stimaţi colegi din PSD Iaşi, treziţi-vă şi reacţionaţi! Protejaţi-vă judeţul şi daţi-l afară pe Maricel Popa pentru că altfel, în 2020, o să faceţi campanie să deveniţi parlamentari într-un judeţ cu zece comune şi 30 mii locuitori.

Publicată de Movila Petru pe Miercuri, 27 noiembrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.