Lovitură decisivă pentru Mircea Diaconu. Victor Ponta aruncă Bomba. Actorul pierde susținerea pentru Cotroceni 1
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019 Social

Lovitură decisivă pentru Mircea Diaconu. Victor Ponta aruncă Bomba. Actorul pierde susținerea pentru Cotroceni

Pro România nu va vota învestirea Guvernului PNL, a anunțat, miercuri, liderul formațiunii, Victor Ponta, în condițiile în care ALDE va susține noul guvern.

„Nu era nicio surpriză faptul că noi, cei de la Pro România, nu vom vota pentru învestirea Guvernului PNL. Nu cred că era o surpriză nici pentru domnul Orban, pur și simplu pentru că suntem un partid nou, în creștere. Suntem singurul partid care în acest moment mai apară interesele oamenilor, ale celor de centru-stânga. Din păcate, PSD, după cum ați văzut, a degenerat într-o grupare baronial – analfabetă și, din acest motiv, vom susține un guvern doar atunci când vom fi convinși că proiectele de competență, de profesionalism, de interes pentru electoratul nostru de centru-stânga sunt garantate și reprezentate”, a declarat Ponta, la finalul întâlnirii avute cu premierul desemnat, Ludovic Orban.

„Avem o singură alianța între Pro România și ALDE, anume pentru susținerea candidatului Mircea Diaconu. Noi îl susținem pe Mircea Diaconu, nu știu dacă cei de la ALDE, acum fiind aliați cu PNL-ul care îl au pe Iohannis candidat dacă pot să îl susțină pe Diaconu”, a declarat Ponta după consultările cu premierul desemnat, Ludovic Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.