Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Ultima Ora Breaking News Politic

Lovitura decisivă pentru Dăncilă și PSD. Au rămas singuri în Parlament. Guvernul cade

Liberalii au anunțat că vor depune moțiune de cenzură la adresa Guvernului Viorica Dăncilă, chiar în primele zile ale sesiunii parlamentare care va începe în septembrie.

În condițiile în care, ALDE părăsește coaliția de guvernare, Viorica Dăncilă nu va avea voturile necesare să respingă moțiunea și astfel Eexecutivu condus de liderul PSD va fi demis.

Pentru a putea respinge moțiunea de cenzură PSD ar avea nevoie și de voturile minorităților naționale dar în special de cele ale UDMR, care a declarat că nu va susține un Guvern minoritar al PSD.

Nu am discutat, pentru că nu se punea problema, dar părerea mea personală este că nu. Și din câte știu punctele de vedere ale colegilor, majoritatea, e acela că nu„, a declarat acesta atunci când a fost întrebat dacă formațiunea sa va susține un Guvern minoritar PSD.

Cât privește sprijinul pentru o eventuală moțiune de cenzură, Korodi dă de înțeles că UDMR ar putea sprijini acest demers.

În iunie am votat (moțiunea de cenzură împotriva guvernului nr.), dacă vedem acum textul moțiunii de cenzură și cădem de acord poate să fim același drum, dar sunt lucruri care sunt premature. Vom dezbate.  Acesta este punctul meu de vedere, ca lider de grup” a declarat Attila Korodi, pentru B1.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.