Dan Barna a fost lovit de o mașină
Dan Barna a fost lovit de o mașină
Ultima Ora Breaking News Politic

Lovitură cruntă pentru Dan Barna. Polițiștii au intrat pe fir. Pericol la prezidențiale

Președintele USR Dan Barna are probleme chiar în campania electorală. Oamenii lui au fost amendați de polițiști pentru că au folosit minori în campania electorală la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin Mituleţu-Buică a anunţat, joi, că Poliţia a sancţionat organizaţia USR Sector 3 deoarece a folosit în campania electorală pentru europarlamentare materiale de propagandă cu minori.

„După alegerile europarlamentare şi controlul efectuat de departamentul de specialitate, în unele materiale de propagandă au fost identificaţi minori. Autoritatea a solicitat sprijinul organelor de poliţie şi acestea deja au sancţionat unul din competitorii electorali că a folosit copii pe afişe, pe materialele de propagandă şi le solicit competitorilor electorali să nu utilizeze, împotriva legii, copii cu vârsta sub 16 ani, deoarece legea interzice folosirea copiilor minori până la vârsta de 16 ani în campania electorală”, a afirmat Buică.

„Noi am solicitat Poliţiei şi am sesizat Poliţia cu privire la firmele care au produs acele materiale şi Poliţia a considerat de cuviinţă să sancţioneze competitorul electoral care a avut în materialele de propagandă electorală copii minori”, a spus Buică într-o conferinţă de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.