LOVITURĂ. Alexandru Cumpănașu pus sub acuzare de DNA. Fraudă cu bani europeni
Cumpănașu, deranjat de soție în timpul unui live. Gest necugetat al prezidențiabilului
Ultima Ora Politic

Lovitură cruntă pentru Cumpănașu A fost dat afară. Nimeni nu-l vrea

Alexandru Cumpănașu a primit lovitura. Liderii Fundației Colegiului Național de Apărare au decis să renunțe la serviciile acestuia, considerând ”nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație” declarațiile candidatului la prezidențialele din noiembrie.

„Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de ultimele afirmații publice ale domnului Alexandru Cumpănașu, considerându-le nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație. Afirmațiile domnului Alexandru Cumpănașu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundației Colegiului Național de Apărare.Până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte”, transmite Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii