Lovitură cruntă din Parlament pentru judecătorii Curții Constituționale! Se anulează totul 3
Ultima Ora Politic

Lovitură cruntă din Parlament pentru judecătorii Curții Constituționale! Se anulează totul

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat luni că a depus la Parlament un proiect de lege privind anularea pensiilor speciale.

„Am depus o propunere legislativa. E un proiect simplu care tine cont de recomandările CCR și în care practic aprobăm, așa cum ne cere Curte, indemnizația pentru limita de vârstă și doua articole din statutul senatorilor și deputaților. Proiectul nostru cuprinde toate observațiile emise de CCR.

Nu vor mai avea niciun motiv să respingă sau să declare neconstitutionala aceasta lege. Sper să fie adoptat în regim de urgenta, partidele mari au spus că vir susține orice proiect de lege pentru eliminarea pensiilor senatorilor și deputaților”, a anunță Florin Roman.

Întrebat daca vor fi anulate și pensiile speciale ale altor categorii, Roman a precizat că pensiile militarilor nu vor fi afectate.

Lovitură cruntă din Parlament pentru judecătorii Curții Constituționale! Se anulează totul 4

„Colegii juriști lucrează la mai multe proiecte, le vom anunță când vor fi finalizate. În cazul militarilor, unde sunt asimilitati și cei de la IGSU și polițiștii, acestea sunt pensii de servicu care se acorda peste tot în UE. Pensii speciale au parlamentarii, magistrații, cei care au fost în personalul aeronautic, etc.”, a precizat Roman.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.