Portestatarii #Rezist umiliți de Liviu Pop. 10 August a devenit-”Ziua unității civice”. Va fi revoltă
Portestatarii #Rezist umiliți de Liviu Pop. 10 August a devenit-”Ziua unității civice”. Va fi revoltă
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Social

Liviu Pop îi umilește pe #Rezist. Senatorul PSD este desființat de C.T.Popescu. ”Bătaie de joc”

Senatorul PSD Liviu Pop a eleborat o lege, votoată deja de colegii săi prin care propune ca 10 August, să devină „Ziua unității civice”.

Proiectul prevede că autoritățile administrației publice și centrale locale pot acorda sprijin logistic și pot aloca fonduri din bugetele proprii în vederea organizării manifestărilor dedicate sărbătoririi acestei zile.

Ideea fostului ministru al educației a fost aspru taxată de jurnalistul C.T.Popescu care spune că este cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor din ultimii 30 de ani.

„Este, după părerea mea, o performanță a PSD-ului și a domnului L. Pop, cea mai mare bătaie de joc la adresa poporului român în ultimii 30 de ani. Concurează, după părerea mea, doar cu ce a făcut Erdogan, care în vreme ce armata turcă intra în Siria și erau executați civili pe marginea drumului și peste 150.000 de oameni își părăseau locuințele, numea operațiunea „Izvorul păcii”. Cu asta concurează domnul Pop…  Ziua Unității Civice”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.