liviu pop
Ultima Ora Politic

Liviu Pop execută după ce Dăncilă a cerut amânarea începerii școlilor. Când va suna clopoțelul

Fostul ministru al educației, Liviu Pop, aruncă bomba în ceea ce privește ziua începerii noului an școlar. După mai multe divergențe pe acest subiect, după ce premierul Dăncilă solicita amânarea începerii școlilor pentru a ajuta turismul din România, se pare că deputatul PSD o ascultă pe Viorica Dăncilă. Acesta depune o propunere legislativă prin care cere începerea școlilor în a treia săptămână din luna septembrie.

”Am depus astăzi, la Biroul Permanent al Camerei Deputaților, propunerea legislativă pentru completarea Legii educației naționale nr. 1/2011, propunere care presupune începerea școlii în a treia săptămână din luna septembrie, în ziua de luni.

Odată stabilită începerea şcolii prin introducerea acestui articol în Legea Educaţiei Naţionale, se va evita schimbarea datei de începere a şcolii prin diferite ordine de ministru, în funcţie de ministrul care ocupă portofoliul de la educaţie.Se va asigura, astfel, o stabilitate, nu se vor mai crea confuzii şi nu vor mai avea loc schimbări de ultimă oră, care să afecteze atât părinţii, cât şi elevii.”, scrie Liviu Pop pe facebook.

Liviu Pop execută după ce Dăncilă a cerut amânarea începerii școlilor. Când va suna clopoțelul 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.