SE RUPE! Chiar și Liviu Pleșoianu o spune: PSD+ALDE nu mai este LOVE
Liviu Pleșoianu a ieșit din cursă înainte de a începe. Nu a strâns semnăturile
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Liviu Pleșoianu a ieșit din cursă înainte de a începe. Nu a strâns semnăturile

Liviu Pleșoianu a ieșit din cursa pentru alegerile prezidențiale înainte de alegeri după ce nu a reușit să strângă numărul de semnături. Anunțul a fost făcut chiar de politician care a criticat încă o dată decizia Partidului Social Democrat de a o susține pe Viorica Dăncilă la președinție.

Candidatul independent Liviu Pleșoianu a anunțat că a strâns multe semnături pentru candidatura la prezidențiale, dar nu îndeajuns. Liviu Pleșoianu a strâns mai puțin de 200.000 de semnături, dar nu își pierde speranța având în vedere că mai sunt două zile în care mai poate strânge semnături. Deputatul PSD este supărat că partidul o susține în continuare pe Viorica Dăncilă în detrimentul său.

„În ce mă priveşte, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a refuzat categoric să strângă semnături altfel decât în mod real! Nu, nu sunt suficiente, deşi sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea… Apoi, voi hotărî ce fac mai departe. Le mulţumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut şi cred în drumul omului liber”, a scris deputatul PSD vineri, 20 septembrie, pe contul de Facebook.

Liviu Pleșoianu arată cu degetul spre PSD și acuză membrii partidului că o preferă pe Viorica Dăncilă în locul unui „om cu adevărat liber”. De asemenea, candidatul la prezidențiale acuză mulți factori de decizie care au dus la defavorizarea sa pentru Cotroceni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.