Legea care pune capăt carierei politice a lui Dragnea a fost publicată în Monitorul Oficial și a ajuns în Parlament
Dragnea: “PSD a câștigat alegerile, nu și puterea”
Ultima Ora Politic

BREAKING NEWS. Liviu Dragnea prima ieșire după demisia lui Tudose. ” Președintele Iohannis va respecta Constituția”

Liviu Dragnea prima ieșire după demisia lui Tudose. ” Președintele Iohannis va respecta Constituția”

Președintele PSD este convins că șeful statului Klaus Iohannis va respecta Constituția și va nominaliza premierul propus de PSD. Liderii PSD vor hotărâ și dacă Carmen Dan va rămâne la șefia ministerului de interne.

” A fost o discuție lungă, serioasă,profundă. s-a discutat foarte deschis,nu contondent. La final s-a pus la vot propunerea ca primul ministru să demisioneze. Tudose a spus la început că dacă i se va c ere o va face. Am hotărât ca mâine să facem propuneri de prim-ministru. După această discuție să avem cât mai puține motive să ajungem în situația în care am ajuns. Nu se mai poate continua așa,întrucât există o situație conflictuală între Guvern și partid. Colegii așteptau ca noul an să înceapă cu un bilanț al guvernării și în schimb au apărut discuții televizate care nu trebuia să apară public. S-a creat o stare de tensiune. I-am lăsat pe unii colegi să producă postări, scrisori, chestiuni care trebuia să fie discutate în partid. Le-am spus colegilor că nu voi face propuneri. Prima dată am făcut propunere ei au votat-o. Propunerea a doua făcută de mine a fost discutată și a reieșit că e bună. Îmi voi asuma votul după ce gândesc bine colegii mei. Fiecare variantă trebuie întoarsă pe toate părțile. Dacă reizstă la tensiuni. Trebuie să fiu realist și corect și să spun că președintele Iohannis nu e  fericit de situația de acum. Cred că va respecta ca și acum Constituția. Au vorbit la ședință și Carmen Dan și Mihai Tudose. Comitetul Executiv va decide dacă Carmen Dan va rămâne sau nu ministru. Nu voi demisiona din funcția de președinte al partidului. Ne interesează ca programul de guvernare să fie pus în practică”, a spus Dragnea. Șeful PSD a spus că mulți miniștrii au mințit, iar că Mihai Tudose a fost manipulat. Mai mult Dragnea a spus că în România există un șef de instituție care are comportament nocvi, acesta făcând voalat referire la șefa DNA Laura Codruța Kovesi.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii