Magistrații Tribunalului Alexandria au decis că insula Belina și brațul Pavel să rămână în proprietatea Companiei Naționale Apel
Ultima Ora Politic

Liviu Dragnea lansează acuzații GRAVE la adresa președintelui Iohannis: „Asistăm la o atitudine abuzivă”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, luni, pe șeful statului că blochează, prin atacarea la CCR a modificărilor la Legea referendumului, o dorinţă a peste trei milioane de români semnatari ai iniţiativei pentru organizarea unei consultări populare pe tema definirii căsătoriei.

„Eu nu am spus în Biroul Permanent Naţional că preşedintele încalcă Constituţia, alţi colegi au spus că încalcă Constituţia, eu nu sunt constituţionalist. Referitor la întrebarea dumneavoastră, eu constat că o iniţiativă, o dorinţă a peste 3 milioane de români este blocată de preşedintele României.

Practic, preşedintele Klaus Werner Iohannis blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum. Asta e de fapt ceea ce face preşedintele Iohannis, dincolo de opţiunile dumnealui. Pe care nu le judec, fiecare cu opţiune lui în ceea ce priveşte subiectul. Dar aici asistăm la o atitudine abuzivă a preşedintelui de a bloca o dorinţă pentru a se organiza un referendum şi românii să spună Da sau Nu la o întrebare.”, a afirmat Dragnea, la finalul şedinţei conducerii PSD. 

Întrebat dacă mitingul PSD pe tema familiei este amânat sau anulat, liderul social-democraţilor a răspuns: „Mitingul se va organiza atunci când vom şti care este calendarul, este a zecea oară când o spun.”

citeste si: Liviu Dragnea atac fulminant la adresa lui Klaus Iohannis. ”Subminează România”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.