Klaus Iohannis, reacție incendiară la candidatura lui Dragnea la prezidențiale. ”Asta ne mai lipsea”
Ultima Ora Politic

Liviu Dragnea, incendiar după demisia lui Lazăr. Iohannis l-a obligat

Liviu Dragnea are un alt scenariu pentru pensionarea procurorului general al României! El a declarat, vineri, comentând pensionarea lui Augustin Lazăr, că ”atât de îngrozit” a fost preşedintele Klaus Iohnnis de ideea de a-l revoca pe procurorul general încât l-a convins să se pensioneze.

”Nu sunt comentator! Ce să comentez eu pensionarea lui Lazăr?! Pot să îmi spun un punct de vedere. Atât de îngrozit a fost Iohannis să nu cumva să fie nevoit să-l revoce, încât a aşteptat, şi l-a convins, probabil, să iasă la pensie. A ieşit la pensie Lazăr, un anticomunist convins şi care nu a avut niciun fel de colaborare cu torţionarii comunişti.”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Botoşani, Liviu Dragea, comentând pensionarea rocurorului general.

Anterior, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Botoşani, Dragnea a pus că este ”mâhnit” de pensionarea lui Lazăr care va încasa ”o pensie uriasă”. ”Sunt puțin mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie. Are o pensie uriașă. O și merită… Revenim dacă-l credeți important”, a spus ironic Liviu Dragnea în timpul ședinței PSD Botoșani.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, care începând cu data de 27 aprilie se va pensiona.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.