Dragnea e lovit. Cerere oficiala de la Bruxelles pentru Iohannis
Ultima Ora Politic

Liviu Dragnea îl compară pe Iohannis cu Ceaușescu. ”E un dictator”

Liviu Dragnea îl compară pe Iohannis cu Ceaușescu. ”E un dictator”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis despre care a spus că se comportă ca un dictator și că luni coaliția va decide în legătură cu suspendarea din funcție a șefului statului. Dragnea a avut un comportament extrem de agresiv cu jurnaliștii care îi puneau întrebări.

Întrebat cât mai așteaptă ca președintele să o revoce din funcție pe șefa DNA, Dragnea a răspuns: ”Eu nu aștept răspuns, nu mie trebuie să îmi dea”.

”Își bate joc de constituție, îl interesează doar propria protecție. Spunea ieri de dictatura majorității, asta e abordarea unui dictator. Majoritatea e un pilon al democrației, de-aia merg oamenii la alegeri. E deranjat de majoritate. E logica întoarsa a unui dictator, care vrea subordonate instituțiile justiției, serviciile”, a declarat, nervos, liderul PSD.

Întrebat despre suspendarea din funcție a președintelui Iohannis, Dragnea a spus: ”Și domnul Tăriceanu a spus că e de acord și că trebuie să discutăm și luni să luăm o decizie. Suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă, am vorbit și cu domnul Tăriceanu”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.