Ultima oră. Dragnea, din nou la spital! Ștefănescu: Cred că va ajunge la operație...
Ultima Ora Politic

Liviu Dragnea A DAT PREMII în Parlament. Ce le-a transmis câștigătorilor

Liviu Dragnea A DAT PREMII în Parlament. Ce le-a transmis câștigătorilor

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a premiat, marți, la Parlament, pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputaților, care a câștigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal. El a apreciat victoria echipei de fotbal împotriva Ungariei este de două ori mai prețioasă, scrie Mediafax.

„Vă felicit pentru succesul pe care l-ați obținut în Campionatul Balcanic Interparlamentar. M-am tot gândit cum să formulez, dar o spun direct: faptul că ați bătut Ungaria în anul Centenar face ca victoria asta să fie de două ori mai prețioasă. Chiar vreau să vă felicit. De abia aștept să stăm de vorbă așa informal și îmi povestiți și mie ce s-a întâmplat acolo. Am auzit că în meciul cu Turcia se blocase cronometrul. Nu se mai oprea meciul”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la festivitatea de premiere a membrilor echipei de fotbal a Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea a spus că se pregătește să intre și el în echipă.

„Vreau să vă asigur că la anul o să ne pregătim să organizăm noi, că așa e tradiția, cei care au câștigat. Poate la anul îmi capăt și eu un loc în echipă. Am avut o încercare nereușită, dar promit că o să mă refac fizic și o să intru și eu în echipă, chiar dacă nu titular. Dacă o să pot să intru titular, cu atât mai bine. Dincolo de glume, chiar eu cred că este o victorie importantă care spune multe lucruri. În primul rând, determinarea dvs și ambiția de care ați dat dovadă pentru a ajunge până acolo și pentru a câștiga acest trofeu. Am fost și eu la meciul acela și am văzut că pe teren chiar nu mai contează apartenența politică, ideile, culoarea politică, tensiunile din Parlament. ”, a adăugat liderul PSD.

Președintele PSD a adăugat că victoria echipei de fotbal a Camerei Deputaților este „un cadou de Centenar”.

„Este un exemplu extraordinar pe care l-ați dat și până la urmă orice succes sportiv e o victorie a fiecăruia dintre voi. Pentru mine personal este o onoare că sunt coleg cu voi în această legislatură și cred că pentru toți colegii parlamentari, indiferent de hobby-urile lor, de înclinațiile sportive, de culoarea politică, asta trebuie să fie o mândrie. Nu este un lucru ușor. Știu ce tensiuni au fost și ce ambiții au fost în celelalte țări. Știu ce supărări sunt mai ales în Ungaria. Este un cadou de Centenar pe care l-ați făcut întregului Parlament și nu numai.”, a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea a ținut să reliefeze faptul că printre jucători unul este din Teleorman. El a fost imediat corectat de unul dintre cei prezenți: „Doi”. Nici Dragnea nu s-a lăsat mai prejos: „Amândoi din Roșiori, așa este” .

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a premiat marți pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputaților, care a câștigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal desfășurat în perioada 23-26 noiembrie, în Antalya, Republica Turcia.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.