Lionel Messi cel mai bun fotbalist al lumii
Lionel Messi cel mai bun fotbalist al lumii
Sport Ultima Ora

Ultima Oră. Unde va juca Lionel Messi, 35 de ani, după ce a plecat de la PSG.

Campionul mondial cu Argentina, Lionel Messi, se va alătura echipei americane Inter Miami după ce a plecat de la campioana Franței, Paris St-Germain.

Messi, în vârstă de 35 de ani, a câștigat de șapte ori premiul Ballon d’Or pentru cel mai bun jucător din lume și este așteptat să îl câștige și în cursul acestui an după succesul de la Cupa Mondială din Qatar.

A fost puternic cotat ca fiind favorabil unei mutări în Arabia Saudită, unde s-ar fi alăturat lui Cristiano Ronaldo și Karim Benzema în campionat, într-o afacere care nu ar fi putut fi egalată din punct de vedere financiar.

Dar Messi a fost tentat în cele din urmă de Inter Miami, din diverse motive, printre care stilul de viață și o înțelegere cu marile branduri care se extinde dincolo de fotbal, relatează BBC.com.

El deține deja o casă în Miami, pe care o închiriază.

Campionul mondial va juca în SUA
Campionul mondial va juca în SUA

La Paris St-Germain a câștigat Ligue 1 în ambele sezoane petrecute la club, dar a fost eliminat în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor, ceea ce înseamnă că perioada petrecută în Franța nu a fost văzută ca un mare succes.

El a marcat 32 de goluri în 75 de meciuri pentru club – și a încheiat acest sezon cu 16 goluri și 16 pase de gol în Ligue 1.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.