Lovitură din PSD pentru Dragnea. Nu se poate autonumi candidat la prezidențiale
Liderul PSD, Marian Oprișan, amenință diaspora. ”Nu-i exclus să luați iar bătaie pe 10 august”
Ultima Ora Politic

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, A RĂBUFNIT la Paul Stănescu înaintea Consultărilor de la Cotroceni

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, A RĂBUFNIT la Paul Stănescu înaintea Consultărilor de la Cotroceni

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, justiția din România trebuie să rămână independentă, iar povestea cu pactul „este o chestiune absolut neserioasă”. Declarațiile vin în contextul în care Klaus Iohannis a chemat la consultări partidele politice pe tema justiției.

„Asta cu pactul am mai auzit. Dl președinte Klaus Iohannis trebuia să ne cheme pe toți de multă vreme, toți șefii instituțiilor statului din România, toți președinții de Consilii Județene, toți prefecții, toți factorii de răspundere din țara asta, să ne punem picioarele în apă rece și să facem o strategie pentru următorii 25 de ani, în așa fel încât să stabilim care este interesul național al României pe fiecare domeniu de activitate în parte. După aia să-l transpunem printr-o lege, care să devină obligatorie pentru toate guvernele țării în așa fel încât în urma aplicării acestei legi, cetățenii României să fie mai demni și să o ducă mai bine în Europa. Dl președinte Klaus Iohannis nu a făcut acest lucru până în acest moment, așa că povestea cu pactul pe care ar putea să-l propună este o chestiune absolut neserioasă. Justiția din România trebuie să fie una independentă, iar în justiția din România nu trebuie să se mai comită abuzuri. Asta trebuie să fie grija statului român și a șefilor instituțiilor statului”, a spus Marian Oprișan, înaintea ședinței BPN al PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii