ALERTĂ! Baronii PSD sunt disperați! Marian Oprișan amenință că se leagă cu lsnțuri de Guvern! Atac la Iohannis!
ALERTĂ! Baronii PSD sunt disperați! Marian Oprișan amenință că se leagă cu lsnțuri de Guvern! Atac la Iohannis!
Ultima Ora iohannis Politic

Liderul PSD Marian Oprișan, i-a scris lui Iohannis! Atac devastator la un ministru din Guverrnul Orban

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, îi scrie președintelui Klaus Iohannis, îi calitate de președinte al Uniunii Consiliilor Județene din România, pentru a-i solicita să se implice în rezolva problemei prețurilor locuințelor ANL.

Oprișan îl atacă dur pe ministrul dezvoltării, Ion Ștefan, despre care spune că nu ține cont de nevoile tinerilor, ci de aducerea de bani la bugetul statului.

”Înghețați prețurile locuințelor ANL la nivelul anului 2019

Scrisoare Deschisă adresată Președintelui României

Excelența Voastră, domnule Președinte Klaus Werner Iohannis, vă scriu aceste rânduri pentru a vă atrage atenția în legătură cu Ordinul nr. 3519/29 iulie 2020 semnat de ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației prin care prețul de vânzare al locuințelor ANL a fost majorat cu peste 50%.

Prin acest ordin, valoarea de înlocuire pe metru pătrat a locuințelor ANL a fost stabilită, pentru 2020, la 2.996,00 lei/mp față 1.916,42 lei/mp cât era în 2019.

Această majorare nepermis de mare a valorii de înlocuire compromite însăși ideea de locuințe sociale pentru tineri deoarece metrul pătrat cu care se va vinde o locuință ANL devine egal cu metrul pătrat cu care vând locuințele dezvoltatorii imobiliari.

Pe de altă parte, această majorare a metrului pătrat la locuințele ANL are loc într-o perioadă în care toți analiștii avertizează de iminența producerii unei crize economice, iar datele statistice din ultima perioadă arată că numărul șomerilor este pe zi ce trece mai mare!

În mod normal, dacă s-ar fi preocupat să susțină tinerii care au nevoie de o locuință pentru a-și începe viața, Guvernul României ar fi trebuit să înghețe aceste valori ale locuințelor ANL, însă cei de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației nu par preocupați de susținerea acestor categorii sociale ci doar de posibile încasări suplimentare la bugetul de stat.

Liderul PSD Marian Oprișan, i-a scris lui Iohannis! Atac devastator la un ministru din Guverrnul Orban 9

Excelența Voastră, domnule Președinte Klaus Werner Iohannis,

Vă solicit să vă implicați direct în soluționarea acestei situații prin care Guvernul României sabotează cu bună știință tinerii și familiile tinere din țară prin majorarea cu 50% a valorii prețului de vânzare al locuințelor ANL.

Această majorare nu poate fi suportată de către cei care locuiesc în ANL-uri, mai ales în această perioadă dificilă în care criza economică și șomajul reprezintă amenințări imediate.

Înghețarea prețurilor la nivelul anului 2019, cel puțin până în 2022, reprezintă o gură de oxigen normală pentru aceste categorii sociale și Guvernul României are obligația să o ofere.

În speranța că veți lua atitudine față de această nedreptate comisă de către ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, vă asigur de toate bunele intenții ale administrației publice județene din România!

Marian Oprișan, Președintele UNCJR”, scrie Oprișan.

Liderul PSD Marian Oprișan, i-a scris lui Iohannis! Atac devastator la un ministru din Guverrnul Orban 10

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii