Liderul PSD Marcel Ciolacu nu este sigur vom avea alegeri locale și parlamentare în acest an 1
Ultima Ora Politic

Liderul PSD Marcel Ciolacu nu este sigur vom avea alegeri locale și parlamentare în acest an

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, că partidul său îşi doreşte alegeri locale pe 27 septembrie, aşa cum prevede proiectul legislativ care va fi discutat în Parlament.

Ciolacu spune că, este foarte posibil ca alegerile locale să nu aibă loc la data stabilită, dacă, Guvernul Orban va prelungi starea de alertă după mijlocul lunii iulie.

„Legea pe care o introducem în Parlament, discutată, este pentru 27 septembrie (data alegerilor locale -n.r.) Din punctul meu de vedere, sunt ferm convins că guvernul va face tot ce ţine de el să nu aibă loc alegeri, să fugă de acest vot.

PNL nu este interesat să facă niciun fel de alegeri în acest moment, pentru că cifrele le arată că nu este bine.

PSD îşi doreşte alegeri pe 27 septembrie şi intrarea într-o normalitate şi, dacă nu va exista un al doilea val, categoric, pe 6 decembrie să fie alegerile parlamentare”, a afirmat Ciolacu.

PSD își dorește ca alegerile locale să aibă loc la sfârșitul lui septembrie, social-democrații mizează pe faptul că, liberalii sunt în scăderea în sondaje, datorită crizei cauzate de Coronavirus.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii